תבשיל קציצות עוף ים-תיכוני עם מטבוחה גורמה

זמן הכנה

רמת קושי

שתפו

מצרכים

מרכיבים (ל-4 מנות):

לקציצות

  • 500 גרם עוף טחון
  • 1 בצל קטן מגורד
  • 1 ביצה
  • ½ כוס פירורי לחם
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • ½ כפית כמון
  • ½ כפית מלח
  • פלפל שחור

לרוטב

  • 1 צנצנת מטבוחה גורמה של סלטי שמיר
  • ½ כוס מים
  • 1 כף שמן זית
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 1 פלפל חריף קטן (לא חובה)
  • חופן כוסברה קצוצה לקישוט


💡טיפ שף
: אפשר להמיר את העוף בעדשים או טופו לגרסה טבעונית.

אופן ההכנה

1
מערבבים את כל חומרי הקציצות ויוצרים קציצות קטנות.
2
בסיר, מחממים שמן, מוסיפים שום, מטבוחה, מים ופלפל חריף.
3
מניחים את הקציצות ברוטב ומבשלים 25–30 דקות על אש בינונית.
4
מפזרים כוסברה ומגישים עם אורז, קוסקוס או חלה.
5
קפלו וגלגלו את הטורטיה. הגישו חם.

עוד מתכונים מבית - סלטי שמיר סלטי שמיר

רוצים את סלטי שמיר אצלכם על המדף?

נשמח לדבר איתכם :)


דילוג לתוכן
Cookie settings
אנחנו מכבדים את פרטיותך
אנחנו משתמשים בעוגיות כדי לשפר את חוויית הגלישה, להציג פרסומות או תוכן מותאמים ולנתח את התנועה באתר. בלחיצה על "אשר הכול" אתה מסכים לשימוש בעוגיות.